Til hvem det måtte vedrøre

Kære Danmark – Vi har en drøm, og vi mangler en sponsor!

Vi er en gruppe skolefolk, der er ved at starte organisationen Visioner for skolen. Organisationen skal skabe konkrete og inspirerende projekter, som fremelsker en værdifokuseret samtale om den danske grundskole.

Vi vil lave kurser, hvor elever fra hele landet mødes for at give deres bud på, hvilke værdier skolen skal bygge på. Vi vil lave spil, man kan spille på lærerværelset, for at blive inspireret til at hæve blikket og tale om de store linjer. Vi vil facilitere værdi-processer på seminarierne, så de lærerstuderende møder deres nye arbejdsplads fuld af gode værdier og ambitioner. Vi vil lave apps, der kan hjælpe den spontane samtale om værdier for grundskolen i dit GoMore-lift… Og meget mere!

Alle projekter har til mål at hæve samtalen og rette blikket mod, hvilke værdier vores grundskole skal bygge på – både for elevernes og for samfundets skyld. Vi vil sætte ord på, hvordan skolen giver mening for eleverne, hvordan vi inspirerer eleverne til at være empatiske og handlekraftige, hvad faglighed bør være og ikke mindst, hvad det vil sige at deltage i den verden, vi nu engang allesammen har en del af ansvaret for.

For at kunne gøre dette må vi stifte en non-profit organisation med en lille en-mands administration, der kan sikre, at vores arbejde bliver spredt til alle landets elever, lærere, studerende, ledere, politikere, embedsmænd, eksperter, forældre og så videre.

Men… der er jo altid et men: Vi har brug for hjælp.

Vores ambitioner er store, hvilket blot er et udtryk for vigtigheden af vores projekt. Derfor har vi brug for støtte. Kan du hjælpe med at skabe kontakt til en organisation, et firma, en privatperson eller en fond, der kunne have interesse i at støtte vores arbejde med at professionalisere Visioner for skolen, så hører vi meget gerne fra dig.

I første omgang har vi brug for i omegnen af 50.000 kr. Alle pengene skal gå til at dække udgifter til indledende møder og seminarer, hvor vi vil sætte yderligere ord på organisationens opgave og omsætte det til knivskarpe fondsansøgninger, der sikrer udbredelse af organisationens arbejde. Vi er også interesseret i højskoler eller kursuscentre, der vil give os gratis ophold til vores møder med forplejning og overnatning.

Kan du ikke hjælpe med nogle af de ovenstående dele, men bare ønsker at støtte os med en 50’er eller en 100-las, ja så vil også sætte stor pris på det. Send et valgfrit beløb på Mobile Pay til telefonnummer 28 40 66 95.

På forhånd tak for din hjælp!

Med venlige hilsner fra Visioner for skolen: http://visionerforskolen.dk

Kontakt: Friskoleleder Morten Mosgaard – morten@jaevn.dk eller tlf. 28 40 66 95.

Find os på Twitter på #visionfs eller:

@mosgaard, @mathiaspoulsen, @lutherjesper, @s_baltzer, @thomasdreisig og @oveucsj